Selectați pagina

Mihaela –Cristiana CĂLUȘER

Mă numesc Căluşer Mihaela-Cristiana şi sunt absolventă a clasei a VIII-a a Şcolii Gimnaziale Luna.

La festivitatea de premiere a sfârşitului de an şcolar, am primit cu emoţie şi bucurie un premiu special înmânat de domnul profesor Dan Nicolae, oferit de redactorii revistei  Gândul Anonimului”, domnii Ion Mazere şi Gheorghe Indre. Acest premiu a constat în 3 cărţi foarte importante pentru istoria satului Luna.

Acestea sunt „Masacrul de la Luna”, „Comuna Luna Istorie, Tradiţie şi Adevăr pe Valea Arieşului” şi „Profesorul Nicolae Mazăre. Un destin asumat”. Sunt mândră că m-am născut şi locuiesc aici, în satul Luna, un sat frumos, încărcat de istorie şi tradiţii, un sat cu renume, din inima Transilvaniei, cu oameni harnici şi curajoşi. De aici, din satul nostru, au plecat oameni importanţi, care acum sunt renumiţi şi duc cu mândrie numelesatului nostru mai departe, dovedind că oamenii de  la sat nu sunt mai prejos decât cei de la oraş.

Vreau să mulţumesc redacţiei revistei „Gândul Anonimului” pentru revistele trimise, în special domnului colonel(r) Ion Mazere, pentru valoroaselor cărţi despre istoria comunei noastre , scrise şi publicate de dumnealui, cărţi, pe care le recomand tuturor celor care sunt interesaţi de istoria Comunei Luna
Mihaela-Cristiana Căluşer

Gândul Anonimului

Arhivă